Yhteystiedot

Kysyttävää tuotteista?
Mikäli mieltäsi askarruttaa jokin tuotteisiimme liittyvä kysymys, niin älä epäröi soittaa. Autamme mielellämme. 

Ruoto Mega Store, Pakkasraitti 2, 04360 Tuusula, 020 - 7790971, shop@ruoto.fi & metsastys@ruoto.fi

Ruoto Shop Tampere, Harjuntausta 3 B, 33400 Tampere,  020 - 7790970, tampere@ruoto.fi

Asiakaspalvelu avoinna arkisin klo 10-20 ja lauantaisin klo 10-18. Ruoto Mega Store avoinna myös sunnuntaisin klo 11-16.

Katso erityisaukioloajat myymäläkohtaisilta sivuilta.


Verkkokauppa:
Tilausten tiedustelu, tilaukset puhelimitse, asiakaspalautukset ja tilausten reklamaatiot.
Ruoto Web Shop 020 - 7790972, shop@ruoto.fi
Asiakaspalvelu avoinna arkisin klo 8-20.


 Henkilökuntamme:

Voit aina lähetyä henkilökuntaamme myös henkilökohtaisesti sähköpostilla. Henkilökuntamme koostuu osaavista ja ammattitaitoisista kalastuksen sekä metsästyksen harrastajista. Jokaisella on omat erikoisvahvuutensa ja sen vuoksi myös omat vastuualueensa yrityksemme sisällä. Alla lyhyt esittely tiimistämme.
 


Ruoto Mega Store


 

Janne Huhtanen

janne.huhtanen@ruoto.fi, 020-7790971

Janne Huhtanen on yksi Suomen kokeneimmista kalastusmyyjistä. Hän aloitti työskentelyn kalastusvälineiden parissa noin 15 vuotta sitten. Vuonna 2013 Janne muutti perheensä kanssa Helsinkiin ja aloitti työskentelyn Ruodossa silloisessa Viikin myymälässä. Jannen tietää vastauksen lähes jokaiseen kysymykseen kun kyse on kalastuksesta ja erityisesti hänen osaamisalueitaan ovat: kaikuluotaimet ja karttaplotterit, sähkömoottorit, jigaus, hauenkalastus ja perhokalastus. Jannen kantaa vastuun Ruoto Mega Storen myymälän viihtyvyydestä, asiakaspalvelusta ja tuotevalikoimasta kalastuspuolella. 

 

 

Mikko Riekkinen

mikko.riekkinen@ruoto.fi, 020-7790971

Mikko Riekkinen on tunnettu kasvo haukiskenessä eikä suotta sillä tämä mies on uhrannut kaiken vapaa-aikansa hauenkalastukselle jo vuosien ajan. Mikko aloitti työskentelyn Ruodossa vuonna 2014 ja hänen erityisosaamista hauenkalastuksen lisäksi ovat jigaus, meritaimenenkalastus, perhokalastus (varsinkin merellä) ja Kuopion suunnalta kotoisin olevana tottakai myös koskikalastus. Mikko palvelee asiakkaita 5 päivää viikossa Ruoto Mega Storella ja samalla vastaa omalta osaltaan tuotevalikoimastamme. Muiden töiden ohella Mikko myös päivittää kalastuspuolen somea ja nettikauppaa.

 

Sami Kuosmanen

sami.kuosmanen@ruoto.fi, 020-7790971

Sami on uusin löytömme kalastuspuolen asiakaspalvelijaksi. Myös Sami on työskennellyt pitkään kalastusvälineiden parissa ja vastannut kalastusosastoista useassa eri myymälässä. Ruodon palvelukseen Sami siirtyi kesällä 2018. Samin suosikkipuuhia on ehdottomasti hauenkalastus ja varsinkin viime vuosina hauenperhokalastus. Sami käy vesillä sekä veneellä että kelluntarenkaalla ja viime vuonna hän aloitti myös lohenperhokalastuksen. Samilta saat aina ystävällistä asiakaspalvelua oli kyseessä sitten mikä kalastuksen muoto tahansa.

 

 

Niilo Häkkinen

niilo.hakkinen@ruoto.fi, 020-7790971

Niilo Häkkinen on työskennellyt Ruodossa alkuvuodesta 2013 asti ja hän on monta vuotta vastannut Ruodon perhokalastuspuolesta. Tällä hetkellä Niilo opiskelee Helsingin yliopistossa, joten hänet tapaa parhaiten Ruoto Mega Storella viikonloppuisin ja arki-iltaisin. Niilo omaa perhokalastuskokemusta aina lohesta, taimenesta ja hauesta myös eksoottisimpiin saaliisiin kuten bonefishit, tarponit ja GT:t. Niilo on reissannut monessa eri kohteessa perhovapa kourassa ja mm. Kanadan länsirannikon lohenkalastuksesta hän on hyvin perillä. Niilo myös järjestää tanskalaisen Getaway Toursin kanssa kalastusmatkoja asiakkaille.

 

Ville Nikander

shop@ruoto.fi, 020-7790972

Ville Nikander aloitti työt Ruodossa 2018 keväällä. Villen vastuulla on Ruodon nettikaupan toimitukset ja asiakaspalvelu. Ville aloittaa työpäivänsä joka arkiaamu kello 6, jotta asiakkaittemme tilaukset saataisiin nopeasti ja mutkattomasti matkaan. Villen ansiosta toimituksemme ovat nopeat ja ensiluokkaiset. Villen intohimoinen harrastus on hauenkalastus niin uistin- kuin perhovehkeilläkin. Viimeisen vuoden sisällä Ville on myös innostunut koko ajan suosiotaan kasvattavasta ahvenenkalastuksesta.

 

Miira Suomela

miira.suomela@ruoto.fi, 020-7790971

Miira Suomela aloittaa työskentelyt Ruodossa huhtikuun 2019 alussa. Ruoto Mega Storen laajentaessa metsästyspuoleen oli tarve löytää rautainen asiakaspalvelun ja metsästysvälineiden ammattilainen. Onneksi löysimme Miiran, sillä nuoresta iästään huolimatta hänellä on vuosien kokemus ase- ja metsästysvälinekaupasta. Hän on myös toiminut pitkään erään myymälän asevastaavana. Tällä hetkellä Miira kouluttaa itseään myös asesepäksi, joten myös näitä palveluita hän tulee Ruodossa tarjoamaan. Miira metsästää kaikkea mahdollista ja harrastuksen hän aloitti jo nuorena tyttönä. Miira omaa siis kokemusta aina linnustuksesta hirvieläimiin ja villisikoihin asti.

 

Ruoto Shop Tampere


 

Pauli Mattila

pauli.mattila@ruoto.fi, 020-7790970

Pauli on vastuussa Ruoto Shop Tampereesta ja hän siirtyi Ruotoon töihin 2017 kun laajensimme toimintamme pääkaupunkiseudulta Pirkanmaalle. Pauli on työkennellyt kalastusvälinebisneksessä koko ikänsä ja aloitti aikoinaan markettien puolelta, siirtyen jatkuvasti yhä enemmän vastuuta ja asiantuntemusta tarvitseviin tehtäviin erikoiliikkeidein puolelle. Myös Paulilla on siis noin 15 vuoden kokemus "koukkukaupasta" ja hänen mieliharrastuksiaan tänäpäivänä ovat vetouistelu, jigaus ja karpinonginta. Pauli tuntee myös lohenperhokalastuksen hyvin, eivätkä vaikeimmatkaan kysymykset tuota Paulille ongelmia. Pauli on myös experttimme veneilyelektroniikan puolella.

 

Jerry Kotti

tampere@ruoto.fi, 020-7790970

Jerry on nuori jätkä joka tekee opiskelujensa ohella töitä Ruodon Tampereen myymälässä. Jerry on innokas kaikkeen kalastukseen ja viime vuonna aloitti myös perhokalastuksen. Jerry tykkää jigata ja myös nykyinen hauenkalastus on hänelle tuttua puuhaa. Tältä mieheltä saat varmasti suoraselkäistä ja iloista asiakaspalvelua tilanteessa kuin tilanteessa.

 

Kalle Koivusalo

tampere@ruoto.fi, 020-7790970

Kalle Koivusalon on Ruodon oma erikoismies hauen-, kuhan- ja ahvenenkalastukseen. Kalle on kalastanut aivan koko ikänsä ja nuoresta iästään huolimatta tuntee monet Suomen vedet kuin omat taskunsa. Kallen on todella pätevä vertikaalijigauksessa ja kaikessa heittokalastuksessa. Myös luotaimet ja sähkömoottorit ovat hänelle tuttuja. Myös pilkkihommissa Kalle on kisannut pikkupojasta lähtien ja palkintopaikoillekkin on päästy. Kalle on tällä hetkellä armeijan leivissä ja palaa töihin Ruotoon heinäkuussa 2019.

 

Hallinto


 

Joonas Oksanen

joonas.oksanen@ruoto.fi, 050-4625652

Joonas Oksanen perusti Ruodon vuonna 2012 ja vastaa yrityksen päivittäisestä pyörittämisestä. Joonas aloitti alalla työskentelyn 14 vuotiaana kesätöissä metsästys- ja kalastusliikkeessä kotipaikkakunnallaan. Joonas viihtyikin opiskelujen ohella seuraavat 7-8 vuotta tiskin takana myymässä kalastus- ja metsästysvälineitä kunnes hän päätti perustaa oman myymälänsä. Joonaksella on kokemusta hauenkalastuksesta, rata-ammunnasta, veneilyelektroniikasta ja metsästyskortin hän suoritti 13 vuotiaana. Lähinnä hänen sydäntään on kuitenkin aina ollut perhokalastus ja siinä lajissa eniten kalastustunteja on kertynyt lohen sekä meritaimenen parissa. Vuonna 2015 perheomisteinen sijoitusyhtiö Valtanen & Valtanen tuli mukaan Ruotoon sen jälkeen he ovat Joonaksen kanssa kasvattaneet Ruodon toimintaa määrätietoisesti.

 

Kari Rantamäki

kari.rantamaki@ruoto.fi, 040-7718303

Kari Rantamäki on Ruodon miehistön ainoa jäsen, joka ei ymmärrä metsästyksestä, kalastuksesta tai kalojen sielunelämästä juuri mitään, vaikka valmistaakin omasta mielestään Suomen parasta valkosipilulohta. Sen vuoksi juuri hänen vastuualueenaan ovatkin vuoden 2018 alusta asti olleet Ruodon talousasiat. Kari huolehtii, että luvut täsmäävät ja laskut tulevat maksetuksi ajallaan. Tämän lisäksi Kari on vaatinut markkinointipainotteisen KTM-tutkintonsa myötä saada näppinsä peliin myös Ruodon mainontaan. Karin erikoisalaa on talouteen liittyvien asioiden lisäksi pehmohaiden kalastus myymälän sisällä, josta emme kuitenkaan voi suositella tiedustelemaan yhtään enempää.

 

Myymäläkoira Sulo

shop@ruoto.fi, 020-7790971

Sulo on Ruodon asiakkaille tuttu karvakuono joka muutti Helsinkiin syksyllä 2015. Pian sen jälkeen hän aloitti työskentelyn Ruodossa ja omaa nyt jo vuosien kokemuksen myymälän arjesta. Sulon vastuualueilla on lasten ja muiden koirafanien viihdyttäminen myymälässä sekä ovivahtina toimiminen. Myös kalapehmolelujen vahtiminen on Sulolle arkipäivää. Sulolla kalastuspäiviä kertyy myös vuosittain pohjoisen lohijoilta sekä Itämereltä haukia jahdatessa. Kuten kuvasta näkyy, niin Sulo on myös suuri Simms-fani ja erilaisia kalastuslippiksiä onkin vuosien varrella kertynyt useita. Nyt Ruodon laajentaessa metsästysvälineisiin, on Sulo harkinnut vahvasti synnynnäistä rotunsa mukaista duunia eli noutajan hommia.