Ruodon metsästyssimulaattori

 

Ruoto Mega Store on Suomen suurin metsästys- ja kalastusvälineliike. 1400 neliön myymälästä löydät 30 000 tuotteen valikoiman lisäksi myös asiakaskäyttöön suunnitellun metsästyssimulaattorin.

Metsästyssimulaattorimme sijaitsee omassa huoneessaan, jonka seinälle on heijastettu 7 metriä leveä kuva kahden videotykin avulla. Voit asentaa omaan aseeseesi laserpatruunan tai käyttää simulaattoria meiltä löytyvillä asereplikoilla. Myös asetta hankkivat asiakkaamme saavat kokeilla eri vaihtoehtoja simulaattorissa ennen ostopäätöstä. Alla tarkempaa tietoa simulaattorin eri käyttötarkoituksista sekä tämän hetkisestä varaustilanteesta.

 

 

1. Uuden aseen testaaminen ennen ostopäätöstä

Nykyisin Suomessa myytävien aseiden tarjonta on laaja. Myös me Ruodossa edustamme montaa eri merkkiä ja hintatasoa laidasta laitaan. Moni ase saattaa näyttää itselle sopivalta niitä nettisivuilta tutkimalla. Totuus on kuitenkin monesti toinen, sillä aseen pitää myös sopia ampujan käteen ja henkilökohtaisiin mittoihin. Tämän vuoksi teimme investoinnin ja hankimme asiakkaittemme käyttöön Simwayn metsästys- ja ampumasimulaattorin.

Tarjoamme kaikille aseensa Ruoto Mega Storesta hankkiville ilmaisen mahdollisuuden kokeilla eri vaihtoehtoja simulaattorissamme. Myytävään aseeseen laitetaan laserpatruuna paikoilleen ja ase on siten valmis simulaattorissa ammuttavaksi. Kuvittele esimerkiksi tilanne, että olet päättänyt hankkia haulikon. Laajasta valikoimastamme voit valita muutamat omaan hintaluokkaasi sopivat vaihtoehdot ja sen jälkeen ampua jokaisella kierroksen savikiekkoja. Näin saat heti selville minkä aseen mitat, paino, painopiste ja laukaisu ovat sinulle parhaat.

Simulaattorimme suuren suosion vuoksi uusien aseiden testimahdollisuus on ensisijaisesti tarkoitettu jo aseen hankkimisluvan omaaville asiakkaillemme. Asiakaspalvelumme auttaa mielellään simulaattoriin liittyvissä kysymyksissä.

 

2. Tähtäinten testaaminen simulaattorissa

Myös tähtäinten testaaminen on mahdollista simulaattorillamme. Voit kokeilla näppärästi esimerkiksi punapistetähtäimen eroja perinteiseen jahtiputkeen verrattuna metsästämällä molemmilla hetken villisikoja tai hirviä. Lähietäisyyden vuoksi simulaattorin käyttö kiikaritähtäimellä on parhaimmillaan kun suurennos on 1-3 välillä.

Kysy lisää eri tähtäinten simulaattoritestistä asiakaspalvelustamme.

 

3. Henkilökohtainen harjoittelut

Simulaattori soveltuu myös hienosti omaan aseen kanssa treenaamiseen. Simulaattorilla ampuminen on edullinen vaihtoehto radalla käymiseen verrattuna ja sitä voi harrastaa myös pimeinä iltoina, jolloin radalle ei ole mahdollista päästä. Simway Huntin simulaattori laskee ennakot todellisesti ja ammunnan jälkeen näyttää osumat riistassa. Simulaattori myös opettaa oikeat osumapaikat lajikohtaisesti laadukkaan osuman syntymiseksi. Käytössä ovat seuraavat metsästys- ja ampumalajit:

Hirvi - Villisika - Karhu - Sorsa - Fasaani - Riekko - Hanhi - Trap - Skeet - Riistapolku - Sekä monta muuta ratalajia

Hyvän laukauksen lisäksi simulaattori opettaa myös omaan aseen käyttöä. Kuvittele esimerkiksi tilanne, että olet vaihtanut pulttilukkoisen kiväärin suoravetolukkoiseen. Jo yhdessä illassa ehdit tekemään satoja latausliikkeitä omalla aseellasi, jolloin nopea laataminen tulee tutuksi. Tämä auttaa varmasti todellisessa jahtitilanteessa aseen käsittelyä. Simulaattori kouluttaa myös oman aseesi laukaisun oppimista ja tähtäimen nopeaa käyttöä eri tilanteissa.

Henkilökohtaisen simulaattoriharjoittelun hinta on 35€ / tunti.

Oman simulaattoriajan voit varata numerosta 020-7790971. Varaustilanteen näet alla olevasta kalenterista.

 

4. Harjoittelu kaveriporukalla

Normaalin Simway Huntin simulaattoriohjelman lisäksi olemme hankkineen myös Simway Hunt Challenge -ohjelman. Tämän avulla simulaattori soveltuu käytettäväksi myös 2-4 hengen ryhmissä. Voit vuokrata simulaattorin käyttöösi esimerkiksi kaverusten kesken ja näin ollen tulla yhdessä treenaamaan. Kaikki metsästyslajit ovat ammuttavissa samanaikaisesti kahdestaan, jolloin simulaattori pitää myös pistetaulukkoa molemmille ampujille. Kahdestaan tai suuremmallakin porukalla harjoittelu on samaan aikaan tehokasta ja hauskaa.

Hinnoittelu 2-4 hengen porukalle on 40€ / tunti.

 

Simulaattori on varattavissa arkisin 8-20, lauantaisin 10-18 ja sunnuntaisin 11-16.

 

5. Kuukausittaiset kisat

Ruoto Mega Store järjestää kuukausittaisia ampumakisoja asiakkailleen. Näistä tulossa lisää tietoa tälle sivulle lähiviikkoina.

 

6. Simulaattori seuroille ja aloitteleville metsästäjille

Järjestämme mielellään myymälämme esittelyillan metsästysseurallesi. Esittelyillasta ei tietenkään veloiteta mitään ja samalla seuralaisilla on mahdollisuus tutustua simulaattoriin. Sovi esittelyillasta ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tarvittaessa järjestämme räätälöidyn paketin myös alotteleville metsästäjille. Aloittelijoiden ilta sisältää räätälöidyn paketin toiveiden mukaan. Se voi sisältää esimerkiksi ampumaopetusta, aseenkäsittelykoulutusta, perinpohjaisen perehdytyksen eri aseisiin ja tähtäimiin... Oikeastaan ihan mitä vaan metsästykseen liittyvää! Ole yhteydessä meihin ja räätälöidään omiin tarpeisiisi soveltuva kokonaisuus.

 

Ruoto Mega Store

Pakkasraitti 2, 04360 Tuusula

020-7790971, metsastys@ruoto.fi