St.Croix Legend Tournament Musky

St.Croix-Legend-Tournament-Musky-780647076834-2.jpg
St.Croix-Legend-Tournament-Musky-780647076834-3.jpg
alk. 349,00 €
 Valitse pituus ja viehesuositus
 Lisää ostoskoriin
Hyrräkelavapa haukihommiin
St. Croix Legend Tournament Musky -sarjan vavat ovat parasta mitä hauenkalastaja voi toivoa. Kaikki sarjan vavat ovat suunniteltu ja valmistettu käsityönä Yhdysvalloissa, Park Fallsissa. Kun hankit Legend Tournament -sarjan vavan, tiedät että käsissäsi on amerikkalainen laatutuote, joka on tehty kaikkein vaativimmille kalamiehille. Vapojen aihioiden laatu on todella upea ja heittopituudet hyvällä kelalla varustettuna mahtavia. Viimeistely ja komponentit ovat parasta luokkaa. Legend Tournament -vavat ovat kuin huume, kerran kokeiltuasi et voi päästää irti! Jos olet koskaan miettinyt, mitä vapoja kaikkein kovimmat haukimiehet käyttävät, vastaus on edessäsi.

St. Croix Legend Tournament Musky - Ominaisuudet:
  • Työstetty Integrated Poly Curve® (IPC®) -tekniikalla
  • Advanced Reinforcing Technology™ (ART™)
  • Erittäin vahvaa ja kestävää SCIV-grafiittia, jossa mukana NSi-hartsia. 3M™ Matrix Resin -teknologia tarjoaa
    ennen näkemätöntä voimaa ja kestävyyttä
  • Vavoissa on Fujin K-sarjan sotkeutumista ehkäisevät vaparenkaat, joissa on Alconite® -rengasosat ja hiotut kehykset. Nämä vaparenkaat sopivat erittäin hyvin niin supersiimojen, monosiimojen, kuin fluorocarbonsiimojenkin kanssa käytettäviksi ja ne on suunniteltu siten, että ne ehkäisevät siimasotkut ennen kuin niistä koituu haittaa
  • Fujin laadukkaat osat, kelakiinnike ja vaparenkaat
  • Koneella työstetyt alumiiniset kahvarenkaat ja viimeistelypalat
  • Kaksikerroksinen Flex Coat -pinnoite
  • Suunniteltu ja käsintehty Yhdysvaltain Park Fallsissa
St. Croix Legend Tournament Musky Long Ranger -vavat ovat erinomaisia keppejä spinnerbaiteille, isoille haukijigeille, suurille vaapuille ja muille järeämmän pään haukikalustolle. Tällä vavalla heität lähes mitä vain haukivieheitä ja pitkälle! Sopii erinomaisesti myös jerkkikalastukseen hieman pidempää vapaa etsivälle, esim. kelauittoa suosivalle. Takakahvan pituus 41cm, vavan paino 215g (mitattu vapa 8'6'' 21-85g).

St. Croix Legend Tournament Musky Top-N-Tail on yleisvapa, jolla heität niin jerkit kuin muutkin haukivieheet vaivatta. Mieltymyksestä riippuen jerkkien vapauittokin onnistuu ja pituus on riittävä, että suurienkin kalojen kanssa vavan pituudesta on hyötyä väsytystilanteissa. Mahtava vapa lähes kaikkeen hauenheittokalastukseen! Takakahvan pituus 38cm, vavan paino 204g (mitattu vapa 8' 21-85g).

St. Croix Legend Tournament Musky Downsizer -kepit ovat erinomaisia jerkkivapoja, tai oikeastaan parhaita? Downsizer antaa kaiken mitä tarvitset, jos tykkäät uittaa jerkkejä vavalla ja pitää vavan pituuden kompaktina. Loistava vapa kaikkein yleisimmän jerkkien painoluokan (50-90g) heittämiseen. Takakahvan pituus 36cm, vavan paino 196g (mitattu vapa 7'3'' 21-71g).

St. Croix Legend Tournament Musky Lip Stick -vavat ovat tarkoitettu suurille haukijigeille, spinnerbaiteille, isoille jerkeille, kun tarvitset voimaa ja vääntöä, tinkimättä aihion herkkyydestä. Tämä on lyhyt keppi täynnä ruutia! Takakahvan pituus 38cm, vavan paino 201g (mitattu vapa 7'9'' 57-140g)

St. Croix Legend Tournament Musky Sling Blade -vavat ovat kohdallaan kun haluat heittää kaikkein raskaimmatkin haukivieheet kalakavereitasi pidemmälle. Sling Bladen kun lataat vaikka kaikkein suurimmalla Real Eelillä, niin silti ei tarvitse heittäessä arastella. Heitä vaikka viidesosa kilon vieheitä tuosta vaan!

Legend Tournament Musky -sarjan vapojen merkityt viehesuositukset ovat alakanttiin. Vavoilla valmistajan myöntämä takuu materiaali- ja valmistusvirheille.
Oletko ostanut tämän tuotteen?

Tuotteen toimituskulut
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 0,00 €
Nouto Matkahuollosta 0,00 €
Nouto valitsemastasi postista 0,00 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 0,00 €
Nouto myymälästä 0,00 €