AbuGarciaAmbassadeurTGC_036282618664_2.jpg
145,00 €
 Valitse kelakoko
Toimituskulut alk. 0,00 €Nouto myymälästä: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin
Takasalvattu hyrräkela haukihommiin
Abu Ambassadeur TGC on edullinen ja luotettava peruskela raskaaseen hauenkalastukseen. Hauenkalastus jerkeillä ja muilla raskailla vieheillä sekä venymättömillä siimoilla vaatii tukevan kelan. Vahvistettu Ambassadeur TGC on rakennettu juuri tällaista kalastusta varten, sekä järvi- että merikäyttöön. Carbon Matrix -hiilikuitujarru on hyvä apu taltutettaessa isoja haukia ja 6-palainen keskipakojarru heitettäessä raskaita vieheitä.

Abu Ambassadeur TGC -kelan erot kalliimpaan mustaan Jerkbait-kelaan löytyvät kelan koneistosta. TGC:n koneisto koostuu messinkirattaista kun taas kalliimman mustan Jerkbait-kelan koneisto rosterirattaista. Teräsrattaat kestävät huomattavasti pidempään raskailla uistimilla kalastusta kuin messinkiset. Sininen Jerkbait-kela taas on rakenteeltaan täysin sama tämän TGC-kelan kanssa, vain väri on erona.

Abu Ambassadeur TGC on varustettu Dual Stopper -kaksoistakasalvalla joka saa koukun tarttumaan tukevasti vastaiskua tehtäessä. Dual Stopper -kaksoistakasalpa tarkoittaa käytännössä sitä, että kelasta löytyvät sekä IAR-yksisuuntalaakeri ja myöskin vahva takasalvan kynsi joka nojaa yhteen kelan rattaista. Tämä tarkoittaa sitä, että jos IAR-laakeri esimerkiksi kylmässä kelissä pettää vastaiskua tehtäessä, takasalpa puree kiinni rattaaseen ja kela jatkaa toimintaansa normaalisti.

Malli

Kätisyys

Siimatilavuus*

Välitys

Laakerit

Takasalpa

Rattaat

Paino

5601 TGC

Vasen

220 m / 0,32 mm

5,3:1

0 + 1

IAR + takasalpa

Messinkiset

285 g

*Siimatilavuudet ovat ilmoitettu perinteisten monofiilisiimojen kanssa. Todellisuudessa punottua siima käytettäessä siimatilavuus on huomattavasti pienempi.

Abu Ambassadeur -keloissa on valmistajan myöntämä 10-vuoden takuu ja ne ovat valmistettu Ruotsissa. Hyvässä maineessa oleva huolto sijaitsee Vantaalla. Ruodossa suosittelemme huoltamaan Ambassadeur-kelat muutaman kerran vuodessa. Sen vuoksi olemmekin tehneet Ambassadeur-asiantuntija Antti Heinosen kanssa opetushenkisen huoltovideon. Katso se alta ja opi pitämään kalakaverisi hyvässä kunnossa!Oletko ostanut tämän tuotteen?

Lisätiedot
  • Kelakoko: 5601 (vasemman käden kelaus)
Tuotteen toimituskulut
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 0,00 €
Nouto Matkahuollosta 0,00 €
Nouto valitsemastasi postista 0,00 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 0,00 €
Nouto myymälästä 0,00 €