Garmin STRIKER Plus 7sv kaikuluotain

Tuotekoodi: 753759184322
GarminSTRIKERPlus7svkaikuluotain_753759184322_1.jpg
GarminSTRIKERPlus7svkaikuluotain_753759184322_2.jpg
GarminSTRIKERPlus7svkaikuluotain_753759184322_3.jpg
499,00 €
Haluan ilmoituksen kun tuotetta on varastossa
Viistoluotain GPS:llä

 Garmin STRIKER Plus 7sv

 Mukana GT52HW-TM-kaikuanturi

 • 7-tuumainen GPS-kaikuluotain, jossa on erinomainen kaikuanturi ja Quickdraw Contours -karttaohjelmisto
 • Mukana kaikuanturi jossa on tuki perinteistä Garmin CHIRP -luotainta varten sekä skannaavat CHIRP ClearVü- ja CHIRP SideVü -luotaimet
 • Sisäisellä Quickdraw Contours -karttaohjelmistolla voit luoda ja tallentaa karttoja, joissa on käyrät 0,3 metrin (1 jalan) välein, jopa yli 8 neliökilometrin (2 miljoonan eekkerin) alueelta
 • Sisäinen Wi-Fi®-yhteys tarjoaa mahdollisuuden käyttää ActiveCaptain™-sovellusta, jolla voit vastaanottaa älykkäitä ilmoituksia1, käyttää apunasi Quickdraw Contours -yhteisöä, siirtää reittipisteitä ja saada ohjelmiston päivitysilmoituksia
 • Sisäisen GPS:n avulla pystyt merkitsemään reittipisteitä, luomaan reittejä ja tarkistamaan aluksen nopeuden.
 • Kirkas, auringossa luettava 7-tuumainen näyttö ja intuitiivinen käyttöliittymä


  STRIKER™ Plus 7sv -kaikuluotain, jossa on kirkas 7-tuumainen näyttö ja sisäiset GPS-toiminnot Quickdraw Contours -kartanpiirto-ohjelmisto, johon pystyy tallentamaan karttoja, joissa on käyrät 0,3 metrin (1 jalan) välein. Voit tallentaa aineistoa jopa yli 8 neliökilometrin (2 miljoonan eekkerin) alueelta. Perinteisen Garmin CHIRP -luotaimen erittäin terävissä kuvissa kohteet erottuvat uskomattoman selkeästi. Saat lähes valokuvatasoisia kuvia veneesi alla ja vierellä olevista kohteista skannaavilla CHIRP ClearVü- ja CHIRP SideVü -luotaimilla. Käytä sisäistä Wi-Fi-yhteyttä ActiveCaptain-sovelluksen kanssa saat älykkäitä ilmoituksia1, voit käyttää apunasi Quickdraw Contours -yhteisöä sekä paljon muuta.

  Garmin Quickdraw™ Contours
  Kukaan ei tunne kalavesiäsi paremmin kuin sinä itse ja ne, joiden kanssa kalastat. Kuljitpa sitten syvillä vesillä tai rannan tuntumassa uistellen, Quickdraw Contours -karttaohjelmisto luo HD-kalastuskarttoja paikoista, joissa olet liikkunut. Erityisosaamista ei tarvita. STRIKER™ Plus 7sv pystyy nyt tallentamaan Quickdraw Contours -karttoja, joissa on käyrät 0,3 metrin (1 jalan) välein, jopa yli 8 neliökilometrin (2 miljoonan eekkerin) alueelta.

  Quickdraw Contours
  ActiveCaptain-sovellus
  STRIKER™ Plus 7sv sisältää sisäisen Wi-Fi-yhteyden, joten voit liittää sen ilmaiseen ActiveCaptain-sovellukseen. Tämän jälkeen voit saada älykkäitä ilmoituksia1 suoraan näyttöösi. Voit myös hyödyntää Quickdraw Contours -yhteisöä ja jakaa uusia karttojasi tai ladata uusia tietoja yhteisöstä. Saat myös päivityksiä kalastustutkaasi käyttämällä Wi-Fi-yhteyttä ja ActiveCaptain-sovellusta.

  ActiveCaptain
  Selkeät skannaavan luotaimen kuvat
  Skannaava Garmin ClearVü™ -luotain tuottaa lähes valokuvatasoisen kuvan veneen alla olevista kohteista. Skannaava Garmin SideVü™ -luotain tuottaa terävän, selkeän kuvan veneen vierellä olevista kohteista. Näet rakenteet, vedenalaiset kohteet ja kalat selkeästi. Perinteisen Garmin CHIRP -luotaimen kuvissa kohteet erottuvat uskomattoman selkeästi. Kaikki tämä luotaintekniikka yhdessä kaikuanturissa auttaa sinua saamaan enemmän kalaa.

  Luotain
  GPS-kaikuluotain
  Herkkä, sisäinen GPS paikantaa ja seuraa sijaintiasi varmasti. GPS:n avulla pystyt merkitsemään reittipisteitä eri sijainteihin. Voit merkitä kohdan, jossa kala syö, ja tulla sinne uudelleen myöhemmin. Voit myös merkitä satamalaitureita, veneramppeja ja muita sijainteja järvellä ja luoda reittejä niihin.

  GPS:n avulla STRIKER™ Plus 7sv pystyy näyttämään aluksen nopeuden näytössä, joten näet kätevästi, onko nopeutesi sopiva käyttämällesi uistimelle tai sellaisella alueella, jolla peräaaltoja valvotaan.

  Tehty sinua varten
  STRIKER™ Plus 7sv GPS-kaikuluotain tekee kalastamisesta hauskaa. Se on myös suunniteltu käytettäväksi kaikissa olosuhteissa. Kirkkaasta, auringonvalossa luettavasta näytöstä näet selkeästi veneen alle myös aurinkoisina päivinä. Suuremman näytön ansiosta saat paremman kokonaiskuvan siitä, mitä veneen alla tapahtuu. Intuitiivisesta käyttöliittymästä on helppo löytää tarvittavat toiminnot kaikkiin tilanteisiin.

  1 Pariliitettynä yhteensopivaan puhelimeen

  Wi-Fi® on Wi-Fi Alliancen rekisteröity tavaramerkki.

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Tuotteen toimituskulut
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 0,00 €
Nouto Matkahuollosta 0,00 €
Nouto valitsemastasi postista 0,00 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 0,00 €
Nouto myymälästä 0,00 €