Abu Garcia Ambassadeur Inshore Predator

Abu-Garcia-Ambassadeur-Inshore-Predator-036282043008-1.jpg
Abu-Garcia-Ambassadeur-Inshore-Predator-036282043008-2.jpg
219,00 €
 Valitse kelakoko
Toimituskulut alk. 0,00 €Nouto myymälästä: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin
Todella vahva hyrräkela

Abu Garcia Ambassadeur Inshore Predator -kelan vuoksi isojen haukien elämä vaikeutuu, mutta hauenkalastajilla on entistä hauskempaa. Ambassadeur Predator on suunniteltu kaikkein vaativampaan hauenkalastukseen. Voit luottaa siihen sekä jerkatessasi kotivesien haukia että pyydystäessäsi pohjoisamerikkalaisia jättihaukia. Rakenne on sama kuin Ambassadeur Inshore -mallistomme vahvimmassa Classic-kelassa. Predator on huippukela todellisia petokaloja saalistavalle tinkimättömälle kalastajille. Kelan päätyä koristava laserkaiverrettu hauki saa kalakaverisi mutisemaan kateudesta!

Abu Garcia Ambassadeur Inshore Predator on varustettu kromatulla messinkitungolla. Muoviosia et tästä kelasta löydä, sillä myös kelan päällä oleva peukalotuki on metallinen. Kelan sisältä löytyy yksisuuntalaakerin lisäksi kaksikappaletta ruostumattomia kuulalaakereita. Kelan koneiston rattaat ovat pehmeämmän messingin sijaan kovaa ruostumatonta terästä. Teräsrattailla varustettuna kelasi on huomattavasti pitkäikäisempi.

Abu Garcia Ambassadeur Inshore Predator
 on varustettu Dual Stopper -kaksoistakasalvalla joka saa koukun tarttumaan tukevasti vastaiskua tehtäessä. Dual Stopper -kaksoistakasalpa tarkoittaa käytännössä sitä, että kelasta löytyvät sekä IAR-yksisuuntalaakeri ja myöskin vahva takasalvan kynsi joka nojaa yhteen kelan rattaista. Tämä tarkoittaa sitä, että jos IAR-laakeri esimerkiksi kylmässä kelissä pettää vastaiskua tehtäessä, takasalpa puree kiinni rattaaseen ja kela jatkaa toimintaansa normaalisti.

Malli

Kätisyys

Siimatilavuus*

Välitys

Laakerit

Takasalpa

Rattaat

Paino

5601 Predator

Vasen

185 m / 0,35 mm

6,3:1

2 + 1

IAR + takasalpa

Ruostumaton teräs

355 g

*Siimatilavuudet ovat ilmoitettu perinteisten monofiilisiimojen kanssa. Todellisuudessa punottua siima käytettäessä siimatilavuus on huomattavasti pienempi.

Abu Ambassadeur -keloissa on valmistajan myöntämä 10-vuoden takuu ja ne ovat valmistettu Ruotsissa. Hyvässä maineessa oleva huolto sijaitsee Vantaalla. Ruodossa suosittelemme huoltamaan Ambassadeur-kelat muutaman kerran vuodessa. Sen vuoksi olemmekin tehneet Ambassadeur-asiantuntija Antti Heinosen kanssa opetushenkisen huoltovideon. Katso se alta ja opi pitämään kalakaverisi hyvässä kunnossa!Oletko ostanut tämän tuotteen?

Lisätiedot
  • Paino: 1.00 kg
Tuotteen toimituskulut
Ilmainen toimitus näille toimitustavoille 35,00 €:n ostoksista.
Nouto Matkahuollosta 0,00 €
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 0,00 €
Nouto valitsemastasi postista 0,00 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 0,00 €
Nouto myymälästä 0,00 €