Abu Garcia Ambassadeur Jerk

Abu-Garcia-Ambassadeur-Jerk-036282340053-1.jpg
Abu-Garcia-Ambassadeur-Jerk-036282340053-2.jpg
Tarjoustuote!
Supertarjous
Säästä 70 €
alk. 89,00 €
-44%
Ovh. 159,00 €
Hinta voimassa toistaiseksi
 Valitse kelakoko
 Lisää ostoskoriin
Hyrräkela

Abu Ambassadeur  Jerk on edullinen ja luotettava peruskela raskaaseen hauenkalastukseen. Kela on väriltää sininen ja kelan toinen poski on varustettu haukikaiverruksella. Hauenkalastus jerkeillä ja muilla raskailla vieheillä sekä venymättömillä siimoilla vaatii tukevan kelan. Vahvistettu Ambassadeur 5601 Jerk on rakennettu juuri tällaista kalastusta varten, sekä järvi- että merikäyttöön. Carbon Matrix -hiilikuitujarru on hyvä apu taltutettaessa isoja haukia ja 6-palainen keskipakojarru heitettäessä raskaita vieheitä.

Abu Ambassadeur Jerk -kelan erot kalliimpaan mustaan Jerkbait-kelaan löytyvät kelan koneistosta. Jerkin koneisto koostuu messinkirattaista kun taas kalliimman mustan Jerkbait-kelan koneisto rosterirattaista. Teräsrattaat kestävät huomattavasti pidempään raskailla uistimilla kalastusta kuin messinkiset. Punainen TGC-kela taas on rakenteeltaan täysin sama Jerk -kelan kanssa, vain väri on erona.

Abu Ambassadeur Jerk on varustettu Dual Stopper -kaksoistakasalvalla joka saa koukun tarttumaan tukevasti vastaiskua tehtäessä. Dual Stopper -kaksoistakasalpa tarkoittaa käytännössä sitä, että kelasta löytyvät sekä IAR-yksisuuntalaakeri ja myöskin vahva takasalvan kynsi joka nojaa yhteen kelan rattaista. Tämä tarkoittaa sitä, että jos IAR-laakeri esimerkiksi kylmässä kelissä pettää vastaiskua tehtäessä, takasalpa puree kiinni rattaaseen ja kela jatkaa toimintaansa normaalisti.

Malli

Kätisyys

Siimatilavuus*

Välitys

Laakerit

Takasalpa

Rattaat

Paino

5600 Jerk

Oikea

220 m / 0,32 mm

5,3:1

0 + 1

IAR + takasalpa

Messinkiset

285 g

5601 Jerk

Vasen

220 m / 0,32 mm

5,3:1

0 + 1

IAR + takasalpa

Messinkiset

285 g

*Siimatilavuudet ovat ilmoitettu perinteisten monofiilisiimojen kanssa. Todellisuudessa punottua siima käytettäessä siimatilavuus on huomattavasti pienempi.

Abu Ambassadeur -keloissa on valmistajan myöntämä 10-vuoden takuu ja ne ovat valmistettu Ruotsissa. Hyvässä maineessa oleva huolto sijaitsee Vantaalla. Ruodossa suosittelemme huoltamaan Ambassadeur-kelat muutaman kerran vuodessa. Sen vuoksi olemmekin tehneet Ambassadeur-asiantuntija Antti Heinosen kanssa opetushenkisen huoltovideon. Katso se alta ja opi pitämään kalakaverisi hyvässä kunnossa!Oletko ostanut tämän tuotteen?

Tuotteen toimituskulut
Ilmainen toimitus näille toimitustavoille 35,00 €:n ostoksista.
Nouto Matkahuollosta 0,00 €
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 0,00 €
Nouto valitsemastasi postista 0,00 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 0,00 €
Nouto myymälästä 0,00 €