Waterworks Lamson Center Axis System

Waterworks-Lamson-Center-Axis-System-CA4WT.SYSTEM-1.jpg
Waterworks-Lamson-Center-Axis-System-CA4WT.SYSTEM-2.jpg
Waterworks-Lamson-Center-Axis-System-CA4WT.SYSTEM-3.jpg
Waterworks-Lamson-Center-Axis-System-CA4WT.SYSTEM-4.jpg
Waterworks-Lamson-Center-Axis-System-CA4WT.SYSTEM-5.jpg
Waterworks-Lamson-Center-Axis-System-CA4WT.SYSTEM-6.jpeg
alk. 899,00 €
 Valitse pituus ja luokka
 Lisää ostoskoriin
Integroitu vapa-/kelajärjestelmä
Waterworks-Lamson Center Axis -järjestelmä mullistaa modernin perhokalastuksen! Kuvittele heittäväsi vavalla, jossa kela on 30cm vavasta irti. Kela aiheuttaisi heiluriefektin, joka vaikeuttaisi heittämistä merkittävästi. Nykyisillä standardimallisilla perhovapa/-kelakomboilla muodostuu samanlainen tilanne pienemmässä mittakaavassa. Takaheitossa haluat tuntea siiman aiheuttaman vavan latauksen. Et sitä,kuinka kela vääntää vapaa vinoon. Kätesi ilmoittaa aivoillesi ajoituksesta ja sijainnista, jotta osaat mitoittaa etuheiton voimakkuuden ja aloitushetken oikein, jotta siima ampuu horisonttiin parhaalla mahdollisella tehokkuudella. Kun etsit rytmiä ja palautetta vavasta, et todellakaan halua heiluvan kelan aiheuttavan häirintää vavan toimintaan.

 

Waterworks-Lamson Center Axis voi hyvinkin olla jopa merkittävin kehitysaskel perhokalastuksessa vuosikymmeniä sitten tapahtuneen hiilikuituun siirtymisen jälkeen. Keskittämällä Litespeed-kelan massakeskipiste vavan akselin kanssa, on saatu minimoitua painavamman esineen aiheuttama vipuvoima. Tulokset tulevat hämmästyttämään sinua! Tunnet heittosi puhtaimmillaan. Älä kuitenkaan usko vain meidän sanaa - tule kokeilemaan vapaa. Center Axis -setit ovat koeheitettävänä Helsingin ja Tampereen myymälöissämme.

Waterworks-Lamson Center Axis -järjestelmä voi kuitenkin olla vain yhtä hyvä kuin sen heikoin lenkki. Sen vuoksi siihen on valittu kestosuosikki Lightspeed-kela ja täysin uusi vapa, joka on kehitetty vain Center Axis -järjestelmää varten. Dynaaminen, monitoiminen vapa, jolla on helppo heittää. Vapa, joka tasapainoilee siimanopeuden ja siimakontrollin välillä. Ja ennenkaikkea syvältä lataavan toimintansa takia vapa, joka rullaa kuin unelma. Viimeistä seikkaa emme voi ylikorostaa. Vavalla onnistut moderneissa alaheitoissa erittäin pienessä tilassa, joen ylle kaartuvien puiden alla ja selkää kalliota vasten. Viimeistelyssä on haettu vaikutteita haikarasta. Hillitty harmaa mattapintainen aihio, joka on koristeltu tummilla sidoksilla ja printeillä.

By closely aligning the center mass of our reel with the center axis of our rod, we've de-levered the mass of the heavier object. The result will amaze you.Includes a rod, reel and case.
Rod and reel are detachable and can be sold separately.

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Tuotteen toimituskulut
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 0,00 €
Nouto Matkahuollosta 0,00 €
Nouto valitsemastasi postista 0,00 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 0,00 €
Nouto myymälästä 0,00 €