Vision Ace Intermediate to Sink3

Vision-Ace-Intermediate-to-Sink3-VAC30S3-1.png
Vision-Ace-Intermediate-to-Sink3-VAC30S3-2.png
Vision-Ace-Intermediate-to-Sink3-VAC30S3-3.png
Vision-Ace-Intermediate-to-Sink3-VAC30S3-4.png
alk. 59,00 €
 Valitse paino
 Lisää ostoskoriin
Uppoava ampumapää
Vision Ace Intermediate to Sink3 -ampumapää on nopeasti uppoava, helppoheittoinen ampumapää joka Visionin uuden Carrot-kartioinnin avulla heittää helposti myös kookkaatkin perhot. Se on väriltään luonnon ruskea ja maltillisen värinsä ansiosta kirkkaissakin vesissä hyvin kalastava. Ace Intermediate to Sink3 -siima toimii hyvänä yleisiimana kun vesi on normaalia korkeammalla tai kun kalastat nopeavirtaisia pooleja.

Vision Ace Intermediate to Sink3 -ampumapäät ovat varustettu todella ohuilla mutta myös kestävillä tehdastekoisilla lenkeillä siiman molemmissa päissä. Siima on siis täysin kalastusvalmis ja juoksusiiman sekä perukesiiman kiinnittäminen käy helposti. Lenkeissä on lisäksi vielä printatut tekstit joiden avulla siimat ovat helppoja tunnistaa (myös siimapaino merkitty). Uudet Vision Ace -ampumapäiden ytimet ovat venymättömät, joten tunnet helposti pienimmätkin tärpit tai pohjakosketukset!

Vision Ace Intermediate to Sink3 -ampumapäät ovat valmistettu Visionin uudella Sliding Density™ -tyylillä. Sliding Density™ tarkoittaa sitä, että osittain uppoavaa siimaa ei ole valmistettu pelästään kahdesta tai kolmesta eri uppoavuudesta vaan uudet Vision Ace -ampumapäät vaihtavat uppoamisnopeutensa tasaisesti liukuen esimerkiksi Intermediate-kärjestä Sink3-tyveen. Näin ollen siimojen lento on saatu huomattavasti paremmaksi, eikä näissä ampumapäissä esiinny lainkaan vanhempien mallien tavoin "saranakohtia".

Vision Ace Shooting Head


Vision Ace Intermediate to Sink3 -ampumapäät ovat viimeisin uutuus Visionilta lohimiehille! Nämä ampparit ovat varsinaisesti 2015 vuoden uutuustuotteita, mutta muutamien jälleenmyyjien kautta pieni erä niitä on jo nyt syksyllä 2014 saatavilla.

Vision Ace Intermediate to Sink3 - Ominaisuudet:

  • Tehdastekoiset lenkit molemmissa päissä
  • Suht hitaasti uppoava tyvi, nopeasti uppoava kärki
  • Venymätön ydin
  • Maltillinen väri 
  • Pituus 10,7 - 12,5 metriä
  • Sliding Density™
Vision Ace Intermediate to Sink3  -siimoilla kuten muillakin Vision-tuotteilla on valmistajan myöntämä 1 vuoden takuu.

Siima

Paino

Pituus

Väri

Ace Intermediate to Sink3

30g

10,7 m

Brown

Ace Intermediate to Sink3

34g

11,3 m

Brown

Ace Intermediate to Sink3

38g

11,7 m

Brown

Ace Intermediate to Sink3

42g

12,2 m

Brown

Ace Intermediate to Sink3

46g

12,5 m

Brown


Vision Ace
Oletko ostanut tämän tuotteen?

Asiakkaidemme mielipiteet tuotteesta

Tuotearviointi: 5 / 5 tähteä!
Palvelu / toimitus: 5 / 5 tähteä!

Vision onnistunut tässä Intermediate to Sink3 todella loistavasti. Erittäin helppo heittoinen siima ja lähtee kun ajatus. Laatu siimassa vaikuttaa todella hyvältä. Jos Intermediate to Sink3 etsit niin tässä nappi valinta vapaan..34g oli mukava heitellä Siks #7 13`4" ja Cult #8 13`4". Tosiaan tämä inter-sink 3 ja slomo-inter on varmasti tulevia hittejä, tästä ei siima helppo heittoisemmaksi voi mennä.

  4.11.2014

Tuotteen toimituskulut
Toimitus kirjeenä 0,00 €
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 0,00 €
Nouto Matkahuollosta 0,00 €
Nouto valitsemastasi postista 0,00 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 0,00 €
Nouto myymälästä 0,00 €