Scott Meridian

Scott-Meridian-MS9064-1.jpg
Scott-Meridian-MS9064-2.jpg
Scott-Meridian-MS9064-3.jpg
Scott-Meridian-MS9064-4.jpg
Scott-Meridian-MS9064-5.jpg
Scott-Meridian-MS9064-6.jpg
alk. 849,00 €
 Valitse pituus ja luokka
 Lisää ostoskoriin
Salttivapa

Scott Meridian on 2015 loppuvuoden uutuusvapasarja Scottilta. Meridian-vavoilla Scott on hakenut kaikkein suorituskykyisintä salttivapaa jota nykytekniikalla on mahdollista valmistaa. Eikä vain yrittänyt, vaan myös onnistunut tässä loistavasti!

Scott Meridian –vapojen aihion toiminta on nopea, mutta samaan aikaan kokotoiminen. Scottin tyyli rakentaa vapa-aihiot jyrkällä kartionnilla ja ohuella aihion seinämällä mahdollistavat vavalta samaan aikaan kolme kovaa ominaisuutta: nopea, kokotoiminen ja kevyt. Näiden kolmen ominaisuuden yhdistämiseen harva vapavalmistaja vielä tänäpäivänäkään pääsee sillä monesti nopeista vavoista tulee turhan tyvijäykkiä. Meridian taipuu kuitenkin kauniisti, ja mikä parasta, pitää kalat hyvin kiinni koukussasi! Kelakiinnikkeet ovat ehdottomasti markkinoiden salttivavoista parhaita. Erittäin kestävä pinnoite palvelee loppuelämän suolaisimmissakin vesissä. Kelakiinnike ei myöskään ole pyöreä, joten kelan lukitusrengas ei pääse pyörimään kiinnikkeessä ja on täten aina oikealla kohdalla kelaa kiinnittäessäsi. Kelakiinnikkeessä oleva numero kertoo vavan luokituksen, joten osaat valita telineestä juuri oikean vavan jokaiseen tilanteeseen. Kahva on suunniteltu alusta loppuun isot kalat ja kelat huomioon ottaen. Kookas butti luo ”tilaa” kookkaallekkin kelalle ja hyvin muotoillusta vähän normaalia kookkaammasta kahvasta saa tukevan otteen isojakin meriperhoja heitettäessä.

Scott Meridianin yksityiskohdat ovat myös mietitty loppuun asti niin viimeistelyn kuin komponettienkin osalta. Kaunis tasalaatuinen aihio sinertävillä sidoksilla ja siroilla kohdistuspisteillä yhdistetttynä hyvin toimiviin tarkkoihin liitoksiin tekevät tästä vavasta nautinnollisen kalakaverin. Täysin titaaniset vaparenkaat kestävät kolhujen lisäksi myös pitkää käyttöä suolaisessa vedessä. Recoilin titaaniset snakerenkaat kestävät taivutuksen aina aihioon kiinni asti, jonka jälkeen pongahtavat takaisin oikeaan asentoonsa. Näitä vaparenkaita et saa rikki. Alimmat renkaat ovat myös titaania, tällä kertaa Fujin valmistamia. Kookkaat renkaat estävät myös siiman takertumisen alimpiin rekaisiin kun saat sen elämäsi veturin tarraamaan perhoosi kiinni. Suomen merioloissa suuret renkaat eivät myöskään jäädy niin helposti kuin esimerkiksi monen muun valmistajan salttivapojen pienemmät renkaat.

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Asiakkaidemme mielipiteet tuotteesta

Tuotearviointi: 5 / 5 tähteä!
Palvelu / toimitus: 5 / 5 tähteä!

Paras nopea vapa mitä olen ikinä heittänyt, vapa palautuu todella nopeasti minkä ansiosta tuulessa pystyy heittämään hyvin.
Luokkaa raskaampi siima sopii itselleni paremmin kuin luokkainen. testattu costal #6 (15g), joka tuntui liian kevyeltä, 125 17g vibe oli todella hyvä.

Vapa on minulla merellä käytössä, mutta en epäile sen toimivuutta koskikalastuksessa isolle taimenelle,
miksi ei titti lohelle.

  21.11.2015

Tuotteen toimituskulut
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 0,00 €
Nouto Matkahuollosta 0,00 €
Nouto valitsemastasi postista 0,00 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 0,00 €
Nouto myymälästä 0,00 €