G.LoomisNRX_10100100001_1.jpg
G.LoomisNRX_10100100001_2.jpg
G.LoomisNRX_10100100001_3.jpg
G.LoomisNRX_10100100001_4.jpg
G.LoomisNRX_10100100001_5.jpg
alk. 745,00 €
 Valitse pituus ja luokka
 Lisää ostoskoriin
Perhovapa
G.Loomis NRX -yhdenkäden perhovavat edustavat G.Loomiksen pitkän vaparakennnuskokemuksen sekä heidän vapasuunnittelijan Steve Rajeffin huippuosaamisen taidonnäytettä. NRX:t ovat kevyitä, kauniita ja viimeisteltyjä sekä tottakai hyviä heittämään siimaa kuin siimaa. NRX -yksikätisisten mallisto on laaja, löydät niistä oikean kepin niin pikku puroille kuin suolaisten vesien möröillekkin! Kaikki NRX-vavat ovat valmistettu USAssa.

G.Loomis Nymph 10' #3 & #4 - Nämä 10 jalkaiset Nymph-mallit ovat tarkoitettu nimensä mukaisesti tehokkaaseen nymfikalastukseen. Vapojen keveys ja extranopea toiminta suhteessa pituuteen tekee vavasta uskomattoman mukavan ja tarkan kalastaa. 4-luokkainen malli saatavana sinimustana ja 3-luokkainen taas vihreänä.

G.Loomis Lite Presentation taas on toiminnaltaan pehmeä ja mukava pienillä joilla sekä ohuiden perukkeiden kanssa. Kun heittopituudet ovat lyhyitä ja haluat nautiskella kevyillä välineillä, valitse NRX LP! Neljäosaisen NRX LP, kuten muutkin NRX:sät, menee todella pieneen tilaan kuljetuksen ajaksi. Loistovalinta siis myös vaeltaville kalamiehille.

G.Loomis NRX Pro-1 -vavat ovat yksiosaisia työkaluja suolaisille vesille. Nämä vavat ovat yksiosaisuutensa ansiosta kevyitä, kestäviä sekä hieman 4-osaisia edullisempia vapoja. Nämä yksiosaiset vavat toimitetaan ilman putkea vapapussissa. Hyvä vapa esimerkiksi hauenperhokalastukseen.

G.Loomis Salmon & Steelhead #8 10' Green -vavat ovat normaaleista sinimustista vavoista poiketen tumman vihreällä aihiolla sekä sidoksilla varustettuja. Nämä Salmon & Steelhead -mallit ovat suunniteltu erityisesti yksikätisiksi lohivavoiksi. Loistava valinta lohipinturivavaksi!

G.Loomis NRX Two Hand

G.Loomis NRX -perhovapojen paras myyntipuhe on  se, että yhtään NRX:sää ei ole vielä Suomessa katkennut. Vapoja on myyty jo kolme vuotta ja Ruodonkin henkilökunnalla nämä ovat olleet kovassa käytössä. NRX -vavoilla on valmistajan myöntämä 3 vuoden takuu.

G.Loomis NRX -vapoja löytyy Ruodon demovapavalikoimasta. Jos haluat testata kyseisiä vapoja, niin ota meihin rohkeasti yhteyttä. Testaaminen ei maksa mitään ja testivalikoimassamme on tällä hetkellä #8 10' -vapa. Muita malleja on mahdollisuus testata Ruoto Shopin viereisessä "perhonheittopuistossamme".

Malli

Luokka

Pituus

Paino

Osia

Toiminta

G. Loomis NRX LP 7'6'' #3

3

7'6''

4

Medium

G. Loomis NRX Nymph 10' #3

3

10'

4

Extra Fast

G. Loomis NRX Nymph 10' #4

4

10'

4

Extra Fast

G. Loomis NRX Trout 9' #6

6

9'

4

Medium Fast

G. Loomis NRX Saltwater 9' #7

7

9'

4

Fast

G. Loomis NRX Pro-1 8'10'' #8

8

8'10''

1

Extra Fast

G. Loomis NRX Salmon 10' #8

8

10'

4

Fast

G. Loomis NRX Saltwater 9' #11

11

9'

4

Fast

G. Loomis NRX Saltwater 9' #12

12

9'

4

Fast
G.Loomis NRX -vavoissa on alapuolisten taulukoiden mukaisesti vavan pituuden ja luokan mukaan vaihtelevat kahvat. Kahvojen sävy myös vaihtelee yksilöittäin. Jos haluat vapasi mahdollisimman vaalealla tai tummalla korkilla, niin muista mainita siitä tilauksesi yhteydessä ja valikoimme sinulle varastostamme mahdollisimman lähellä toiveitasi olevan yksilön.

G.Loomis NRX Trout -vapojen kahvat riippuvat vapaluokista seuraavasti:

  • Luokat 3-5, kahva E
  • Luokka 6, kahva F

G.Loomis NRX Single Hand

G.Loomis NRX Lite Presentation -vapojen kahvat riippuvat vapaluokista seuraavasti:
  • Luokat 3-5, kahva D
G.Loomis NRX Single Hand
G.Loomis NRX Nymph -vapojen kahvat riippuvat vapaluokista seuraavasti:
  • Luokka 3, kahva C
  • Luokka 4, kahva D


G.Loomis NRX Single Hand

G.Loomis NRX Salmon&Steelhead -vapojen kahvat riippuvat vapaluokista seuraavasti:
  • Luokat 7-9, kahva C

G.Loomis NRX Single Hand

G.Loomis NRX Saltwater ja Pro-1-vapojen kahvat riippuvat vapaluokista seuraavasti:
  • Luokat 7-9, kahva C
  • Luokat 10-12, kahva D
  • Pro-1 8'10'' #9, kahva D

G.Loomis NRX Single Hand

"G.Loomis NRX - NRX is the culmination of what we have been doing at G.Loomis since day one. We have been continually striving to build the best rod on the planet. Laminates, resin, mandrels, components and the know how you expect from us. These NRX rods look like nothing we have built before. They feel better than anything we have built before. We aren't talking about a little better here or a little lighter there...

What we are saying so there is no confusion... This is the Best Fly Rod Ever Built! Period!"


G.Loomis NRXwo Hand
Oletko ostanut tämän tuotteen?

Asiakkaidemme mielipiteet tuotteesta

Tuotearviointi: 5 / 5 tähteä!
Palvelu / toimitus: 5 / 5 tähteä!

  3.11.2014

Tuotteen toimituskulut
Nouto Matkahuollosta tai Matkahuollon Pakettipisteistä 0,00 €
Nouto Matkahuollosta 0,00 €
Nouto valitsemastasi postista 0,00 €
Nouto Postin pakettiautomaatista 0,00 €
Nouto myymälästä 0,00 €