Benelli M2 Comfortech Magnum 28'' 12/76

Tuotekoodi: BA0163800
Benelli-haulikot
BenelliM2ComfortechMagnum261276_BA0163800_1.jpg
BenelliM2ComfortechMagnum261276_BA0163800_4.jpg
1 450,00 €
Heti varastosta
Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Toimituskulut alk. 0,00 €Nouto myymälästä: 0,00 €
 Lisää ostoskoriin
Puoliautomaattihaulikko 12/76

Ruoto Mega Store laajentaa metsästykseen! Metsästyspuolen avajaiset vietetään lauantaina 6.4.2019 osoitteessa Pakkasraitti 2, 04360 Tuusula. Olemme jo nyt tehneet tulevaa metsästysvalikoimaamme esille myös nettikauppaan, jotta asiakkaamme pääsevät tutustumaan tulevaan valikoimaamme. Lisäämme uusia tuotteita joka viikko!

Metsästysuotteet ovat saatavissa 6.4.2019 alkaen ja sitä ennen voit kysyä tuotteiden saatavuudesta sähköpostitse osoitteesta metsastys@ruoto.fi. Tervetuloa avajaisiin tarkastamaan alan kovimmat tarjoukset ja uutuudet! Paikalla myös monen eri metsästysmuodon ja tuotemerkin asiantuntijoita.

Muista seurata myös Ruoto Mega Storen metsästyspuolta somessa: Ruoto - Hunting Facebookissa ja @ruotohunting Instagramissa.

Benelli m2 Comfortech Magnum on m2-sarjan Comfortech-tukkinen haulikko. Magnum 28" interchoke (vaihtosupistajat) piipulla. Vakiotoimitukseen kuuluu 5 sisäpuolista vaihtosupistajaa. m2 Comfortech soveltuu kaikkeen haulikolla tapahtuvaan metsästykseen. m2-sarjan aseissa lukonkehys on yhtenäinen ja se on valmistettu ergalista. Lukonkehyksen oikeassa kyljessä on mallinimi m2.

Benelli m2 -malliston piiput on valmistettu nikkeli-kromi-molybdeeni -erikoisteräksestä, koestuspaine on 1370 baaria ja ne on sisältä kovakromattu. Piipun ulkopinta on mattasinistetty. Piipun kisko on korotettu metsäkisko. Kiskossa on pieni puainen etyjyvä. Mallin sisäpuoliset supistajat ovat kylmäkäsitellyt 7cm pitkät Crio-supistajat. 

Benelli m2 -mallin Comfortech-tukki on Benellin patentoima ja se on kehitetty vähentämään aseen rekyyliä. Comfortech–tukki on valmistettu kestävästä lasikuituvahvisteista muovista (Rilsan). Tukissa on yksitoista, perän läpi kulkevaa, synteettistä rekyyliä vaimentavaa ”bumerangia”. Benellin kehittämän, geelistä valmistetun, perälevyn, poskipakan ja Comfortech-tukin ansiosta rekyylituntumaa on saatu vähennettyä kymmeniä prosentteja. Myös piipun nousu on vähentynyt merkittävästi, joten aseen uudelleen kohdistaminen on nopeampaa. Etutukin karhennuksessa ja tukkien pinnoitteessa on kiinnitetty huomiota tuntumaan ja otteeseen. Erityisen pinnoitteen ansiosta tuntuma on miellyttävä ja ote on pitävä

Benelli m2 -haulikoiden perän pudotus on säädettävissä vakiotoimitukseen kuuluvien peränsäätöpalojen avulla 50-65 millimetriin tähtäyslinjasta ja taivutuksen voi muuttaa joko oikealta tai vasemmalta ampuvalle sopivaksi. Lisävarusteena voi lisäksi hankkia sarjan, jonka avulla pudotuksen saa säädettyä 69mm:iin tähtäyslinjasta. Takatukin vakioperälevy on 2,5cm paksu anatomisesti muotoiltu Technogel-perälevy. Vakioperälevy asennettuna aseen vetopituus on 360mm. Lisävarusteena on pidempää (+1cm) ja lyhyempää (-1cm) perälevyä. Aseen rakenne mahdollistaa jatkomakasiinisarjojen asentamisen. m2-sarjan aseet, joissa on normaali lyhyt makasiini toimitetaan muovisessa harmaassa kuljetuslaukussa.

Benelli M2 Comfortech Magnum - Ominaisuudet: 

 •  Kaliiperi: 12/76
 •  Ejektorit: -
 •  Supistajat: Vaihtosupistajat, Cyl (*****), IC (****), M (***), IM (**), Full (*)
 •  Paino: 3,2 kg
 •  Kokonaispituus: 120 cm
 •  Piipunpituus: 71 cm
 •  Vetopituus: 36 cm 
 •  Lipas: 1 + 2
 •  Tukkimateriaali: Synteettinen musta
 •  Aseen tyyppi: Haulikko, puoliautomaatti
 •  Toimintatapakoodi: Itselataava kertatuli

Benelli M2 Comfortech Magnumilla kuten muillakin Benelli-haulikoilla on 5 vuoden takuu. Benelli-haulikot valmistetaan Italiassa vuosikymmenten kokemuksella Benellin omassa tehtaassa. Myyntipakkauksessa on mukana hihnalenkit.

HUOM! Tämä tuote on luvanvarainen. Ostaaksesi ampuma-aseen tarvitset poliisin myöntämän hankkimisluvan. Lisää tietoa ampuma-aseluvista saat poliisin verkkosivuilta.

Oletko ostanut tämän tuotteen?

Tuotteen toimituskulut
Nouto Matkahuollosta 0,00 €
Nouto myymälästä 0,00 €