Toimitusehdot

Suostumus henkilötietojesi käsittelyyn

Tekemällä tilauksen hyväksyt henkilötietojesi käyttämisen. Katso tietosuojaseloste tästä

Toimitusehdot

1. Kaikilla tuotteillamme on 14 päivän ilmainen palautusoikeus. Voit siis tilata tuotteen rauhallisin mielin, eikä esimerkiksi väärän kokoisten kahluuhousujen palauttamisesta aiheudu sinulle mitään kuluja. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja muuttumaton.

2. Tuotteelle jota löytyy varastosta (vihreä saldo) on toimitusaika 0 - 2 arkipäivää. Pyrimme toimittamaan tuotteet aina mahdollisimman nopeasti ja verkkokauppamme saldot pitävät 99 prosenttisesti paikkaansa. Virhetilanteessa ilmoitamme asiakkaalle viipymättä ja sovimme joko korvaavan tuotteen tai rahojen palautuksen asiakkaalle.

3. Tilaustuotteiden (oranssi saldo) osalta tuotteiden toimitusaika on 8 - 10 arkipäivää. Joskus tuotteet saa huomattavasti nopeamminkin. Tilaustuotteet eivät sijaitse myymälässämme, vaan ne tilataan valmistajalta heti asiakkaan tilauksen jälkeen.

3. Mikäli kuluttajalle on toimitettu väärä tuote, tai tuote on viallinen, ota yhteyttä Ruodon henkilökuntaan joko sähköpostitse shop@ruoto.fi tai puhelimitse 0400 906693 (11-21, la-su 11-18). Jos myymälämme numerosta ei vastata, voit ottaa suoraan yhteyttä myös Jan-Peteriin 050 3411481 tai Joonakseen 050 4625652.

4. Ruoto.fi toimittaa tilaukset luotettavilla toimitustavoilla eli postilla ja Matkahuollolla. Emme kuitenkaan vastaa siitä, jos tilauksen toimitus myöhästyy Ruoto.fi vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta Ruodon verkkokaupan toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta. Toimituksen viivästyessä asiakkaalla on oikeus perua tilauksensa.

Yhteystiedot

Ruoto Oy
Hernepellonkuja 11
00560 Helsinki

puh. 0400 906693

sähköposti: shop@ruoto.fi