Ruoto Shop Tampere

Ruoto Shop Tampere - Perhokalastus, jigaus, uistelu, hauenkalastus, veneilyelektroniikka... kaikki saman katon alta!

Kalamiesten olohuone – Sitä on myöskin Ruodon Tampereen toimipiste. Ruoto Shop Tampere on kalamiehiä ja -naisia aina hymyissä suin palveleva myymälä Tampereen Lielahdessa, osoitteessa Harjuntausta 3 B. Ruodon Tampereen myymälässä tuotevalikoima on aina viimeisten trendien mukaisesti ajantasalla, loistavaa tunnelmaa ja taustalla pyöriviä kalaleffoja unohtamatta!

Liikkeemme on suunnattu kaikille ja kaiken ikäisille kalamiehille ja -naisille. Harrastitpa sitten perhokalastusta, suurhaukien jahtaamista tai olet vaan menossa viikonlopuksi mökille, palvelemme sinua ilomielin! Erikoisuutena Tampereen toimipisteestä löydät Helsingin myymäläämme laajemman tuotevalikoiman ja osaamisen myös vetouisteluun.

Myymälästämme löydät lähes koko nettikauppamme valikoiman ja voit tarkastaa tarkan saatavuuden aina tuotesivun "Myymäläkohtainen saatavuus" -näppäimestä. Hyvällä valikoimalla varustetun 230 neliön kalastusmyymälämme kruunaa yli 50 ilmaista asiakasparkkipaikkaa. Muutenkin myymälämme sijainti on helposti saavutettavissa niin julkisilla kuin omalla autollakin. Tervetuloa kylään!


Yhteystiedot:
Ruoto Shop Tampere / Ruoto Oy
Harjuntausta 3 B, 33400 Tampere
tampere@ruoto.fi
020 - 7790970

Aukioloajat:
Arkisin 10-19
Lauantaisin 10-16