Ruoto Mega Store

Ruoto Mega Store - Suomen suurin kalastus- ja metsästysmyymälä hyvien autoyhteyksien päässä! Nyt mukana myös veneily ja retkeily!

Kalamiesten ja -naisten paratiisi – Ruoto on muutakin kuin pelkkiä bittejä nettiavaruudessa. Ruoto Mega Store on kalamiesten megamyymälä aivan Vantaan ja Tuusulan rajalla osoitteessa Pakkasraitti 2, 04360 Tuusula. Ruodon myymälässä tuotevalikoima on Suomen laajin, tunnelma viihtyisä ja taustamusiikki soi!

Liikkeemme on suunnattu kaikille ja kaiken ikäisille kalamiehille ja -naisille. Harrastitpa sitten perhokalastusta, suurhaukien jahtaamista tai olet vaan menossa viikonlopuksi mökille, palvelemme sinua ilomielin! Saat meiltä aina välineet koko harrastukseesi. Uuden Mega Storen myötä olemme lisänneet tuotevalikoimaamme myös ison kattauksen retkeily- ja veneilytuotteita.

Alkuvuodesta 2019 laajensimme valikoiman kattamaan myös metsästysvälineet. Myymälästämme löydät laadukkaat tuotteet aina aseista ja patruunoista metsästysvaatetukseen asti. Myös rata-ammuntatuotteita sekä jälleenlatauskomponentteja on hyvin saatavilla. Lisäksi myymälämme yhteydestä löydät metsästyssimulaattorin, joka on asiakkaidemme käytettävissä. Lue lisää simulaattorista klikkaamalla tästä.

Myymälästämme löydät koko nettikauppamme valikoiman ja voit tarkastaa tarkan saatavuuden aina tuotesivun "Myymäläkohtainen saatavuus" -näppäimestä. Hyvällä valikoimalla varustetun 1200 neliön myymälämme kruunaa lähes sata ilmaista asiakasparkkipaikkaa. Tervetuloa kylään!


Yhteystiedot:
Ruoto Mega Store / Ruoto Oy
Pakkasraitti 2, 04360 Tuusula
shop@ruoto.fi
020 - 7790971

Aukioloajat:
Arkisin 10-20
Lauantaisin 10-18
Sunnuntaisin 11-16

 

Vappuna palvelemme:

Vappuaattona 30.4. 10-18  ja vappupäivänä SULJETTU

Ruoto Shop Helsinki sulki ovensa 17.2.2018 ja uusi Ruoto Mega Store avasi ovensa 10.3.2018.