Ruoto Shop Helsinki (17.2 asti)

Ruoto Shop Helsinki sulkee ovensa 17.2.
Avaamme uuden Ruoto Mega Store osoitteeseen Pakkasraitti 2, 4360 Tuusula. Avajaiset 10.-11.3.2018!


Ruoto Shop Helsinki - Suomen kattavin kalastusvälinevalikoima hyvien autoyhteyksien päässä!

Kalamiesten olohuone – Ruoto on muutakin kuin pelkkiä bittejä nettiavaruudessa. Ruoto Shop Helsinki on kalamiesten erikoisliike Viikissä, osoitteessa Hernepellonkuja 11. Ruodon myymälässä tuotevalikoima on Suomen laajimpia, tunnelma viihtyisä ja taustamusiikki soi!

Liikkeemme on suunnattu kaikille ja kaiken ikäisille kalamiehille ja -naisille. Harrastitpa sitten perhokalastusta, suurhaukien jahtaamista tai olet vaan menossa viikonlopuksi mökille, palvelemme sinua ilomielin! Saat meiltä aina välineet kaikkeen vapakalastukseen, mutta eettisistä syistä passiivipyydyksiä (verkot ja katiskat) emme myy.

Myymälästämme löydät lähes koko nettikauppamme valikoiman ja voit tarkastaa tarkan saatavuuden aina tuotesivun "Myymäläkohtainen saatavuus" -näppäimestä. Hyvällä valikoimalla varustetun 400 neliön kalastusmyymälämme kruunaa yli 50 ilmaista asiakasparkkipaikkaa. Muutenkin myymälämme sijainti on helposti saavutettavissa niin julkisilla kuin omalla autollakin. Tervetuloa kylään!


Yhteystiedot:
Ruoto Shop Helsinki / Ruoto Oy
Hernepellonkuja 11, 00560 Helsinki
(käynti myös Hernepellontien puolelta)
shop@ruoto.fi
020 - 7790971

Aukioloajat:
Arkisin 10-19
Lauantaisin 10-16

Muutamme uusiin isompiin tiloihin. Ruoto Shop Helsinki sulkee ovensa 17.2. ja uusi Ruoto Mega Store avaa ovensa 10.3. osoitteessa:
Pakkasraitti 2, 04360 Tuusula