Isolla vaihteella vuoteen 2018!


Ruoto Mega Store –
avajaiset 10.-11.3.2018

Ruoto Shop Helsinki muuttaa uusiin ja isompiin tiloihin maaliskuussa 2018. Avaamme hieman kehä III ulkopuolelle Tuusulan Jusslaan uuden, moninkertaisesti suuremman Ruoto Mega Storen. Uuden toimipisteemme myötä myymälätilamme nelinkertaistuu nykyiseen Viikin myymälään verrattuna; neliöitä tässä uudessa myymälässä tulee olemaan kaiken kaikkiaan peräti 1200m2

Muuton yhteydessä myös tuotevalikoimamme laajenee. Kalastuksen ohelle tuomme mukaan veneet, veneilytarvikkeet sekä retkeilyn. Lisäksi myös kalastusvälinevalikoimamme laajenee ennennäkemättömiin mittoihin.

Vaikka myymälämme kasvaa rajusti, tulee siitä kaikkea muuta kuin perinteinen marketti. Suuresta koosta huolimatta pyrimme luomaan uuteen Ruoto Mega Storeen saman ”kalamiehen olohuone” -tunnelman, josta Ruoto on tullut tunnetuksi jo aikaisemmissa myymälöissä. Ruoto Mega Storessa onkin kyse ennen kaikkea elämyksellisyydestä, unohtamatta tietenkään Suomen parasta kalastusalan asiakaspalvelua! 

Uuden myymälän tavoitteena on palvella entistä paremmin ja tasapuolisesti niin alan kovinta harrastajaa, kuin myös henkilöä joka heittelee silloin tällöin lusikkaa mökkisaunan lämmetessä. Hinnoittelemme tuotteet aina kilpailukykyisesti, olipa kyseessä sitten virvelisetti tai vaikka kaikuluotain. Laaja valikoimamme tulee kattamaan kalastusvälineet edullisimmista tuotteista aina laatumerkkeihin asti! Tavoitteenamme on rakentaa myymälä, jollaista ei vielä tähän päivään mennessä ole Pohjoismaissa nähty! Koko uusi tuotevalikoimamme tulee löytymään myös nettikaupastamme, joten myös kauempana asuvat asiakkaamme tulevat saamaan entistä parempaa palvelua ja tarjontaa.

Tulemme järjestämään Ruoto Mega Storessa erilaisia teemapäivä, tapahtumia ja messuja tiuhaan tahtiin ympäri vuoden. Pysy siis kuulolla - julkaisemme uutta tietoa aiheeseen liittyen pitkin talvea! 

Huomioithan myös, että tulevasta Mega Storen avaamisesta huolimatta emme jätä asiakkaitamme tyhjän päälle. Nykyinen Ruoto Shop Helsinki palvelee Viikissä koko tammikuun ja helmikuun alkupuolen.


Muista myös käydä liittymässä Ruoto Mega Storen avajaisten Facebook-tapahtumaan. Näin pysyt tiukasti mukana myymälän rakentamisen etenemisessä sekä avajaisiin liittyvistä päivityksissä!
 


Ruoto Mega Store, Pakkasraitti 2, 04360 Tuusula